AJÁNLÁSOK

LAKÓÉPÜLET

AZORI-SZIGETEK, PORTUGÁLIA

STATIKAI TERVEZÉS: Pedro Medeiros
ÉPÍTÉSZ: SALWORKS Lda
KIVITELEZŐ: Carreiro e Faria, Lda
ÉV: 2023

„Szeretném megosztani pozitív tapasztalataimat az AXISVM-mel, egy olyan eszközzel kapcsolatban, amelyet az elmúlt hét évben vasbeton, acél- és faépületek szerkezeti számításaihoz használtam.

Az AXISVM kiemelkedő abban, hogy az egyszerű használat és a szerkezeti számítás rugalmassága között figyelemre méltó egyensúlyt biztosít. Főként a lineáris, modális és nemlineáris elemzési funkciókat használom, a szeizmikus helyzetekben fellépő feszültségek és a vasbeton födémek hosszú távú deformációjának számításához, ami magabiztossá tesz, amikor nagyobb fesztávolságokkal foglalkozom. Ez a szoftver vonzó áron kínál örökös licence-t, ami szakmai gyakorlatomban előnyös választássá teszi számomra.

Ezenkívül az IFC-ben történő exportálás lehetőségét is nagyon hasznosnak találom a különböző projekt szereplőkkel – beleértve a megrendelőket, építészirodákat és más szakterületeket – való hatékony kommunikáció szempontjából. Ezt a funkciót mind a vizuális kommunikációhoz, mind a projektrajzok alapjául használom.

Összefoglalva: az AXISVM-mel szerzett tapasztalataim rendkívül pozitívak, így az összetett szerkezetek optimalizálásához nélkülözhetetlen eszközzé vált a számomra.”

Pedro Medeiros