AXISVM TERMÉKEK

IDEÁLIS MEGOLDÁS SZERKEZETTERVEZŐ MÉRNÖKÖK SZÁMÁRA

Az építőipari szakemberek egy olyan erőteljes és intuitív szoftver előnyeit élvezhetik, amelynek célja a mérnöki igények magas szintű kiszolgálása, az egyes funkciók minél egyszerűbb, gyorsabb használata mellett.

Korszerű eszköz vasbeton, acél-, fa- és falazott szerkezetek tervezéséhez és ellenőrzéséhez. A szerkezeti viselkedés vizsgálatát nemlineáris elemek, képlékeny anyagok, illetve hatékony statikai és dinamikai analízis eszközök segítik. A tervezői munka minden fázisát jelentősen felgyorsítja a könnyen kezelhető, grafikus felület használata. Európa több országában piacvezető megoldás, világszerte több mint 8000 elégedett felhasználóval.
Tervezze jövőjét az AXISVM szoftver segítségével!

AxisVM Rapido

GYORS ELLENŐRZÉSEKHEZ

Az AXISVM Rapido egyszerű, de hatékony eszköz síkbeli, állandó keresztmetszetű vasbeton, acél és fa anyagú, többtámaszú tartók méretezéséhez és ellenőrzéséhez.

A mértékadó igénybevételek, elmozdulások és támaszreakciók számítása mellett a program elvégzi a tartó méretezését. Vasbeton gerendák esetén kiszámítja a szükséges hosszvasalást és kengyeltávolságokat. Acél és fa anyagú tartók tervezésekor a mértékadó feszültségeket és kihasználtságokat határozza meg. A méretezési számításokról automatikusan előállított, részletes dokumentáció kérhető.

INGYENES VÁLTOZATOK

EGYETEMI/FŐISKOLAI TANULMÁNYOKHOZ

Kiemelt feladatunknak tekintjük a felnövekvő mérnök generációk képzésének támogatását, ezért számukra ingyenes változatot biztosítunk tanulmányaik idejére. Kezdeményezésünknek köszönhetően az AXISVM szoftver már számos ország építő- és építészmérnöki karainak képzési rendszerében tölt be fontos szerepet.

Hallgatók ezrei használják a szoftvert eredményesen projektfeladatokhoz, kutatómunkához, BSc/MSc diplomamunkához vagy akár doktori disszertáció készítéséhez.

Oktatási verzió termék kép

KIK PÁLYÁZHATNAK?

Pályázhat minden 2024 évben diplomát szerzett építőmérnök hallgató, aki a diplomaterv elkészítéséhez az AXISVM statikai programrendszert használta.

Várjuk a pályázaton korábban nem szereplő, 2023 őszén készült diplomamunkákat is.

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS, GYORS TANULÁS

Időkorlátozás nélkül használható ingyenes, korlátozott változat, mellyel a végeselem-modellek felépítése és számítása elsajátítható.

A korszerű grafikus munkafelületen, a méretező modulok kivételével, minden funkció hozzáférhető. A programban felépített modell 40 vonalelemet, 400 felületelemet és 20 teheresetet tartalmazhat. Az eredmények grafikus és táblázatos formában megjeleníthetőek. Licenc fájl nem szükséges, az AXISVM Light verzió a telepítés után azonnal használható.

PREZENTÁCIÓ EGYSZERŰEN

Az AXISVM Viewer a program olyan, ingyenesen letölthető változata, mellyel megtekinthetők AXISVM modellek. Ezzel lehetővé válik a modellek részletes bemutatása olyan környezetben is, ahol az AXISVM nincs telepítve.

Az AXISVM Viewer (*.axv) formátum használatával biztosítható a bemutatott modell védelme, mert az ilyen fájlt kizárólag a Viewer program tudja olvasni, az AXISVM piaci változatába nem tölthető be.

OKTATÓANYAGOK

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

VEGYE FEL KOLLÉGÁINKKAL A KAPCSOLATOT!

Segítsegkérés

Kérdése van az AXISVM szoftver használatával kapcsolatban?
Mérnök kollégáink szívesen segítenek.

kapcsolatfelvétel

Megrendeléssel,
számlázással kapcsolatban keresse értékesítésünket.

próbaverzió letöltése

A 30 napos próbaverzióval ismerje meg az AXISVM szoftver könnyű használatát és sokoldalú tudását.